Пятница, 29.03.2024, 08:04
 
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Турист · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Форум РЫБАКА » нормативные акты, законы, указы о рыбалке » Нова законодавча ініціатива ГРУ та КЕКЦ
Нова законодавча ініціатива ГРУ та КЕКЦ
ukraine-fishДата: Пятница, 18.05.2012, 21:33 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 4066
Репутация: 21
Статус: Оффлайн
У Верховній Раді України Народним депутатом І.О. Зайцем зареєстровано новий Законопроект, який було розроблено ГРУ і КЕКЦ - Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення заходів по охороні рибних запасів.

Цим Законопроектом запропоновані зміни до частин першої та другої статті 255, які передбачають надання додаткових повноважень громадським інспекторам з охорони довкілля та громадським інспекторам органів рибоохорони щодо складання протоколів за різні види порушень рибоохоронного законодавства. Серед таких адміністративних правопорушень: порушення та грубе порушення правил рибальства (ч.3-5 ст. 85 КУпАП), виготовлення та збут заборонених знарядь добування об’єктів тваринного або рослинного світу (ст. 85-1 КУпАП); порушення порядку придбання чи збуту об’єктів тваринного або рослинного світу, правил утримання диких тварин у неволі або в напіввільних умовах (ст. 88-1 КУпАП); жорстоке поводження з тваринами (ст. 89 КУпАП); порушення вимог щодо охорони видів тварин і рослин, занесених до Червоної книги України (ст. 90 КУпАП); порушення правил охорони та використання територій та об’єктів природно-заповідного фонду (ст. 91 КУпАП)."

Це нова та спрощена редакція нашого попереднього законопроекту № 7322, який було відхилено 05.07.2011 через наявність в ньому пунктів про посилення відповідальності за незаконне полювання. На цей раз ми обмежилися тільки риболовлею - сподіваємося що в такому варіанті наша ініціатива не викличе суперечностей у народних обранців.

http://www.rybalka.com/forum/showpost.php?p=404637&postcount=529


Чтобы убрать проверку по коду безопасности, пишите мне. Я переведу Вас в проверенную группу.
 
Форум » Форум РЫБАКА » нормативные акты, законы, указы о рыбалке » Нова законодавча ініціатива ГРУ та КЕКЦ
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Рыбалка в Украине. Сайты о рыбалке. ТОП Rambler's Top100