Пятница, 26.04.2024, 06:39
 
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Турист · RSS
Меню сайта
Наш опрос
Что на сайте для Вас важнее?
Всего ответов: 795
 
Главная » 2012 » Июль » 31 » Открытие охоты 2012 Последние изменения ( по состоянию на 31.07.2012г. 11:35 )
Открытие охоты 2012 Последние изменения ( по состоянию на 31.07.2012г. 11:35 )
17:14
Последние изменения ( по состоянию  на 31.07.2012г.  11:35 )

- Открытие охоты по Киевской области переносится после 24.08.2012г.  Основание -  распоряжение Киевской облгосадминистрации от 30.07.2012г.





Источник: http://www.uoor.com.ua/
Просмотров: 1631 | Добавил: ukraine-fish | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 6
6 ukraine-fish  
Охота в охотничьих угодьях водного фонда и полевых массивах открывается 11.08.12
согласно распоряжения председателя ОДА
о внесении изменений в распоряжение ОДА №323 от 30.07.12.

5 ukraine-fish  
3 серпня 2012 року відбудеться пряма трансляція інтерв’ю Прем'єр-міністра України Миколи Азарова вітчизняним телеканалам. Початок о 12.45

4 ukraine-fish  
Уряд рекомендує скорегувати строки початку полювання у зв'язку з пожежною небезпекою в країні
02.08.2012 | 16:58
Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ

Кабінет Міністрів рекомендує головам обласних державних адміністрацій приймати рішення щодо зміщення початку сезону полювання на пернату дичину в областях в залежності від класу пожежної небезпеки. Відповідне рішення Уряд прийняв на засіданні 1 серпня 2012 року.

Через високу пожежну небезпеку, обумовлену спекотою погодою, Уряд зобов’язав ряд центральних органів виконавчої влади та місцеве керівництво вжити відповідні заходи для запобігання виникненню пожеж і оперативного реагування на них.

Рішення стосується насамперед Міністерства надзвичайних ситуацій, Міністерства екології та природних ресурсів, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства аграрної політики та продовольства, Міністерства оборони, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства енергетики та вугільної промисловості, Міністерства інфраструктури, Держлісагентства, Держтехногенбезпеки, Держкомтелерадіо, Адміністрації Держприкордонслужби, Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних Київської та Севастопольської міських держадміністрацій. Саме на керівників цих органів покладено персональну відповідальність за виконання заходів, спрямованих на запобігання виникненню пожеж.

Так, відповідно до повноважень, центральні органи виконавчої влади та місцеве керівництво зобов’язані вживати заходи щодо цілодобової охорони і захисту лісів та торф'яників від пожеж. Штучні водойми мають утримуватися в належному стані.

Особлива увага приділяється захисту населених пунктів, розташованих у лісах. Зокрема, йдеться про розчищення від сухої трави та чагарників ділянок, що прилягають до лісів, торфовищ і сільгоспугідь, а також про необхідність поновлення на таких місцевостях захисних мінералізованих смуг, які запобігають поширенню вогню.

Лісокористувачі у свої чергу повинні дотримуватися безумовного виконання правил пожежної безпеки.

Посилений контроль за станом пожежної безпеки слід встановити на транспортних комунікаціях, системах життєзабезпечення, об'єктах підвищеної небезпеки та місцях масового перебування громадян. При цьому медичні заклади зобов’язані належно поготуватися для надання допомоги постраждалим у випадку виникнення пожежі.

Згідно з рішенням Кабінету Міністрів повинна бути посилена пожежна безпека на об'єктах паливно-енергетичного комплексу, військових складів, баз та арсеналів тощо.

Разом з тим, у постійну готовність будуть приведені: пожежна, спеціальна техніка, відповідне обладнання, а також особовий склад військових та інших підрозділів, аварійно-рятувальних служб для їх можливого залучення до гасіння лісових та торф'яних пожеж. При цьому має бути створений резерву пально-мастильних матеріалів та інших ресурсів, необхідних для здійснення зазначених заходів.

Крім того, згідно з рішенням Уряду відповідні органи зобов’язані перевірити стан готовності пунктів евакуації людей на випадок можливою його відселення. Такі пункти мають бути забезпечені питною воюю та необхідними медикаментами.

У пожежонебезпечний період потрібно обмежити відвідування громадянами лісів, заборонити в’їзд туди транспорту, а також не допускати стоянки вздовж лісонасаджень.

Кабінет Міністр також зобов’язав правоохоронні органами за участю Генеральної прокуратури посилити контроль за дотриманням вимог пожежної безпеки та природоохоронного законодавства. У свою чергу працівники Державтоінспекції повинні більш ретельно стежити за дотриманням правил дорожнього руху.

Уряд наголошує на важливості проведення через ЗМІ систематичної роз'яснювальної роботи серед населення щодо правил пожежної безпеки.

3 ukraine-fish  
На форуме Юахантер всем нам известный Миша Злыдень взялся за организацию митинга дальше цитаты по тексту

Только, что уведомил ОДА о намерении провести митинг под их стенами в течении светового дня о дате которого сообщим дополнительно.
В дальнейшем пешим ходом со всем туристическим оборудованием (БЕЗ ОРУЖИЯ) выдвинуться к резиденции президента где разбить палаточный городок.
Так же сообщил, что мы согласны с распоряжением председателя ОДА о переносе сроков открытия охоты на пернатую дичь до 24.08.12 в лесных массивах и лесопосадках. Однако мы категорически против того, чтобы условия переноса распространялись на полевые и водоболотные угодья.

Кроме того я сообщил, что во исполнение рекомендаций премьера о привлечении общественности для контроля пожароопасной ситуации мы готовы само организовываться и помогать властям в соблюдении порядка и контроля.

Мне было обещано, что мой вопрос сегодня будет рассмотрен и о принятом решении я буду уведомлен так же сегодня.

Киевляне, жители области, а так же желающие коллеги из других областей - следите за темой. Вечером всё сообщу и в случае необходимости сообщу дату и условия проведения митинга и пешего шествия.

С ув. Михаил.

Кроме того я хотел бы попросить каждого участника этой темы позвонить по телефону (044) 284-9395
(044) 286-8230
и сообщить следующую фразу:

-" Вам звонил Киевский охотник Злыдень Миъхаил и сообщал о предстоящем митинге - я охотник Украины (ФИО), проживаю там то там то, хочу уведомить Вас и подтвердить своё участие в митинге и пешем шествии к резиденции президента.
Со мной будут столько человек включая членов семьи"
пожалуйста сообщите об этом сообщении всем друзьям и знакомым кто не равнодушен...

Звоните по всем номерам
http://dovidka.com.ua/user/?code=18448

2 ukraine-fish  
„Питання відкриття полювання

на пернату дичину у 2012 році”

У зв’язку з високою пожежною небезпекою в лісах області, відповідно до Законів України „Про місцеві державні адміністрації”, „Про мисливське господарство та полювання” та з урахуванням листів Державного агентства лісових ресурсів України від 23.07.2012 № 03-01/3988-12, Київського обласного управління лісового та мисливського господарства від 26.07.2012 № 03-01/1159:



1. Київському обласному управлінню лісового та мисливського господарства, Державному управлінню охорони навколишнього природного середо­вища в Київській області, райдержадміністраціям у встановленому порядку вжити заходів щодо відкриття полювання на пернату дичину у Київській області після 24 серпня 2012 року.



2. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.





Голова адміністрації А.Й.Присяжнюк

1 ukraine-fish  
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної державної адміністрації

01.08.2012 № 270

Про відстрочення відкриття сезону
полювання на пернату дичину на
території мисливських угідь
Житомирської області

З настанням пожежонебезпечного періоду в лісових масивах Житомирської області сталося 24 лісових пожеж на площі 11,95 га. Як правило, пожежна небезпека загострюється в липні-серпні у зв’язку з активним відвідуванням лісів населенням та початком полювання на пернату дичину.
Відповідно до ст.ст. 8, 19 Закону України „Про мисливське господарство та полювання” та листа Державного агенства лісових ресурсів України від 26.07.2012 № 03-06/3989-12:

1. Рекомендувати користувачам мисливських угідь області розпочати сезон полювання на пернату дичину з 25 серпня 2012 року.

2. Державному управлінню охорони навколишнього природного середовища в Житомирській області (Вергелес А.О.) довести до відома всіх користувачів мисливських угідь області про обмеження щодо проведення полювання на пернату дичину в області.

3. Рекомендувати державній екологічній інспекції в Житомирській області (Гнатюк Б.Й.), обласному управлінню лісового та мисливського господарства (Ткачук В.І.) з залученням працівників управління МВС України в Житомирській області забезпечити проведення рейдів щодо охорони державного мисливського фонду від порушників правил полювання та дотримання громадянами правил пожежної безпеки у лісових насадженнях.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Дейсана М.М.

Голова адміністрації С.М. Рижук

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Календарь новостей
«  Июль 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Форма входа
Логин:
Пароль:
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0