Вторник, 23.04.2024, 08:38
 
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Турист · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Форум ОХОТНИКА » охотничьи собаки » Правила утримання домашніх собак та котів в м. Києві (Загальні положення)
Правила утримання домашніх собак та котів в м. Києві
ukraine-fishДата: Вторник, 02.08.2011, 19:49 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 4066
Репутация: 21
Статус: Оффлайн
Правила
утримання домашніх собак та котів в м. Києві
1. Загальні положення

1.1. Правила утримання домашніх собак та котів в м. Києві (далі – Правила) встановлюють порядок утримання, використання, визначення ступеню небезпечності (соціальної адаптованості) в умовах міста, визначають права та обов’язки власників собак і котів, а також контроль в цій сфері.

1.2. Ці Правила поширюються на підприємства, установи, організації (крім установ Міністерства оборони України, Служби безпеки України і Міністерства внутрішніх справ України, центрального органу виконавчої влади у справах охорони державного кордону, центрального виконавчого органу влади в галузі митної справи), а також на юридичних та фізичних осіб, що утримують собак і котів на території м. Києва.

Вимоги цих Правил щодо власників собак і котів поширюються на осіб, яким ці тварини належать на будь–яких підставах, що не суперечать чинному законодавству.

1.3. Собаки та коти можуть належати на правах власності юридичній або фізичній особі, яка досягла 16 років і спроможна забезпечити умови утримання тварин відповідно до природних (фізіологічних) та видових потреб.

1.4. Відповідальність за дії тварин несуть їх власники, особи, яким тварини належать на інших підставах, що не суперечать чинному законодавству, а також особи, які супроводжують тварину.

1.5. Правила базуються на наступних принципах:

гуманного ставлення до тварин;
участі органів місцевого самоврядування і виконавчої влади, громадських організацій тощо та зацікавлених фізичних осіб у заходах щодо вирішення проблем, пов’язаних з утриманням тварин;
обліку та регулювання чисельності тварин гуманними методами;
обов’язкового виконання власниками тварин вимог цих Правил, а також ветеринарно–санітарних норм, забезпечення належного епізоотичного та санітарно–епідеміологічного стану у місті;
забезпечення належних умов для гармонійного співіснування людей та тварин в місті.

1.6. Порушення вимог цих Правил тягне за собою адміністративну та/або кримінальну відповідальність фізичних, юридичних та посадових осіб згідно з вимогами чинного законодавства.

1.7. Ці Правила підлягають перегляду у випадку прийняття інших нормативно–правових актів у цій сфері у порядку, встановленому чинним законодавством.

http://cipets.kiev.ua/ua/laws/kmr/laws.php?ID=1980


Чтобы убрать проверку по коду безопасности, пишите мне. Я переведу Вас в проверенную группу.
 
Форум » Форум ОХОТНИКА » охотничьи собаки » Правила утримання домашніх собак та котів в м. Києві (Загальні положення)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Рыбалка в Украине. Сайты о рыбалке. ТОП Rambler's Top100