Четверг, 28.03.2024, 20:03
 
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Турист · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Форум ОХОТНИКА » охотничьи собаки » Правила утримання домашніх собак та котів в м. Києві (Контроль та повноваження органів, підприємств та організацій)
Правила утримання домашніх собак та котів в м. Києві
ukraine-fishДата: Вторник, 02.08.2011, 19:47 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 4066
Репутация: 21
Статус: Оффлайн
10. Контроль та повноваження органів, підприємств та організацій у сфері утримання домашніх собак та котів

10.1. Структурні підрозділи ГУ МВС України в м. Києві:

10.1.1. Здійснюють контроль за дотриманням вимог цих Правил та інших нормативно–правових актів у цій сфері.

10.1.2. Уповноважені на документування правопорушень у сфері утримання тварин передають адміністративні матеріали до відповідних органів згідно з чинним законодавством для притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності.

10.1.3. Здійснюють охорону громадського порядку під час вилучення тварини за умов наявності рішення суду або на інших законних підставах.

10.2. Управління ветеринарної медицини в м. Києві:

10.2.1. Здійснює контроль за додержанням юридичними та фізичними особами ветеринарно–санітарних вимог.

10.2.2. Забезпечує організацію проведення протиепізоотичних заходів.

10.3. Районні у м. Києві державні адміністрації:

10.3.1. Координують діяльність підпорядкованих підприємств, установ, організацій щодо дотримання вимог цих Правил та інших нормативно–правових актів у цій сфері.

10.3.2. Забезпечують діяльність адміністративних комісій району.

10.3.3. Створюють та координують роботу районних комісій по контролю за дотриманням вимог цих Правил та інших нормативно–правових актів у цій сфері.

10.3.4. Визначають територію та забезпечують обладнання майданчиків для дресирування собак відповідно до розроблених проектних пропозицій.

10.3.5. Визначають територію та забезпечують облаштування належним чином місць та зон для вигулу собак.

10.4. Головне управління контролю за благоустроєм м. Києва:

10.4.1. Здійснює контроль за додержанням встановленого чинними нормативними актами порядку експлуатації та утримання місць та зон для вигулу, майданчиків для дресирування собак, а також їх нормативного, санітарного та технічного стану.

10.5. Управління житлово–комунального господарства:

10.5.1. Координує діяльність житлово–експлуатаційних організацій (контор), у т. ч. ЖБК, ОСББ тощо, незалежно від форм власності та підпорядкування щодо забезпечення контролю за дотриманням вимог цих Правил та інших нормативно–правових актів у цїй сфері.


Чтобы убрать проверку по коду безопасности, пишите мне. Я переведу Вас в проверенную группу.
 
ukraine-fishДата: Вторник, 02.08.2011, 19:47 | Сообщение # 2
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 4066
Репутация: 21
Статус: Оффлайн
10.5.2. Забезпечує цільове використання коштів, що надходять як плата за утримання собак.

10.5.3. Здійснює обслуговування та забезпечує відповідний технічний та санітарний стан закріплених за ними місць та зон для вигулу тварин, а також майданчиків для дресирування собак.

10.6. Житлово–експлуатаційні організації (контори) незалежно від форм власності та підпорядкування, у т. ч. ЖБК, ОСББ тощо:

10.6.1. Утримують у належній чистоті території дворів і прибудинкових територій.

10.6.2. Забезпечують в межах своїх повноважень контроль та уповноважені на документування правопорушень у цій сфері з подальшою передачею адміністративних матеріалів до відповідних органів.

10.6.3. Формують та надають за запитом оновлені списки власників тварин комунальному підприємству «Центр ідентифікації тварин».

10.6.4. Тримають підвали, горища та інші технічні приміщення в будинках, що знаходяться на їх утриманні, закритими або відповідно обладнаними для запобігання проникненню до них тварин.

10.6.5. Забезпечують інформування мешканців будинків, що знаходяться на їх утриманні, про вимоги цих Правил, а також проведення потиепізоотичних заходів, необхідність обов’язкової реєстрації (перереєстрації) тварин. Безкоштовно надають службові приміщення для проведення профілактичних щеплень проти сказу, реєстрації (перереєстрації) тварин фахівцям ветеринарної медицини та працівникам комунального підприємства «Центр ідентифікації тварин».

10.6.6. Сприяють посадовим особам у виконанні своїх посадових (службових) обов’язків щодо дотримання вимог цих Правил.

10.7. Київська міська санітарно–епідеміологічна станція:

10.7.1. Проводить нагляд та прогноз епідемічної ситуації із зооантропонозів на території міста та надає пропозиції щодо її поліпшення.

10.7.2. Забезпечує дотримання єдиних вимог щодо здійснення санітарно–епідеміологічного нагляду.

10.7.3. Проводить поточний та ретроспективний аналіз показників звернень населення за медичною допомогою з приводу укусів людей собаками і котами в м. Києві та надає інформацію за запитом відповідних органів, підприємств, організацій.

10.7.4. Складає в межах своїх повноважень протоколи (акти) про порушення вимог санітарно–епідеміологічного стану приміщень відповідно до чинного законодавства.

10.8. Компетентні органи, підприємства та організації в сфері утримання домашніх собак та котів здійснюють свої повноваження на підставах, визначених нормативно–правовими актами, рішеннями Київської міської ради і розпорядженнями Київської міської державної адміністрації, а також згідно зі своїми затвердженими Положеннями чи Статутами з дотриманням вимог законодавства України.

http://cipets.kiev.ua/ua/laws/kmr/laws.php?ID=1980


Чтобы убрать проверку по коду безопасности, пишите мне. Я переведу Вас в проверенную группу.
 
Форум » Форум ОХОТНИКА » охотничьи собаки » Правила утримання домашніх собак та котів в м. Києві (Контроль та повноваження органів, підприємств та організацій)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Рыбалка в Украине. Сайты о рыбалке. ТОП Rambler's Top100