Пятница, 29.03.2024, 03:24
 
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Турист · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Форум ОХОТНИКА » охотничьи собаки » Правила утримання домашніх собак та котів в м. Києві (Знаходження собак та котів поза межами їх постійного утрим..)
Правила утримання домашніх собак та котів в м. Києві
ukraine-fishДата: Вторник, 02.08.2011, 19:43 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 4066
Репутация: 21
Статус: Оффлайн
5. Знаходження собак та котів поза межами їх постійного утримання

5.1. Власники собак та котів та/або відповідальні особи за дорученням власника тварини (особи, які супроводжують) мають право знаходитись з собакою або котом поза межами її постійного утримання (супроводжувати її).

5.2. Забороняється супроводжувати тварин у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння.

5.3. Особа, яка супроводжує тварину, зобов’язана забезпечити безпеку:

супроводжуваної тварини;
оточуючих людей і тварин, а також майна від заподіяння шкоди супроводжуваною твариною;
дорожнього руху при проходженні з твариною біля транспортних шляхів і при їх переході шляхом безпосереднього контролю за її поведінкою.

5.4. Забороняється супровід потенційно небезпечних собак та собак, які визнані небезпечними, особам, яким не виповнилося 16 років, психічно хворим або фізично неспроможним керувати твариною.

Дозволяється супровід інших тварин особою, якій виповнилося 14 років.

5.5. Дозволяється виводити собак за межі квартири, території подвір’я, організацій, підприємств тощо лише на повідку з прикріпленим до нашийника особистим номерним знаком, а потенційно небезпечних собак та собак, що визнані небезпечними, обов’язково на короткому повідку (не більше 1,2 м) і в наморднику.

5.6. Особа, яка супроводжує собаку чи кота, також зобов’язана:

здійснювати вигул собак без повідка лише в місцях та зонах для вигулу тварин, які позначені відповідними знаками або надписами;
прибирати екскременти за своїми тваринами в під’їздах багатоквартирних будинків, сходах, ліфтах та інших місцях загального користування (ця вимога не поширюється на власників собак–поводирів);
навчати собак за визнаними навчальними програмами без повідків і намордників на майданчиках для дресирування.

Власник собаки, яку визнано небезпечною, не мають права вигулювати цю собаку без повідка та намордника на території місць або зон для вигулу тварин.

5.7. Не дозволяється приводити тварин (крім собак–поводирів) у приміщення магазинів і кафе (крім спеціалізованих закладів для тварин), об’єктів громадського харчування, установ охорони здоров’я, освіти та культури, на територію дитячих та спортивних майданчиків.

5.8. Забороняється залишати тварин бездоглядними. Бездоглядні тварини підлягають вилову із подальшим утриманням у притулку безпритульних тварин. Пошук загублених тварин здійснює комунальне підприємство «Центр ідентифікації тварин».

http://cipets.kiev.ua/ua/laws/kmr/laws.php?ID=1980


Чтобы убрать проверку по коду безопасности, пишите мне. Я переведу Вас в проверенную группу.
 
Форум » Форум ОХОТНИКА » охотничьи собаки » Правила утримання домашніх собак та котів в м. Києві (Знаходження собак та котів поза межами їх постійного утрим..)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Рыбалка в Украине. Сайты о рыбалке. ТОП Rambler's Top100