Пятница, 29.03.2024, 12:01
 
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Турист · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Форум ОХОТНИКА » охотничьи собаки » Правила утримання домашніх собак та котів в м. Києві (Реєстрація собак та котів)
Правила утримання домашніх собак та котів в м. Києві
ukraine-fishДата: Вторник, 02.08.2011, 19:41 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 4066
Репутация: 21
Статус: Оффлайн
4. Реєстрація собак та котів

4.1. Реєстрація домашніх собак і котів проводиться з метою:

єдиного обліку цих тварин у місті, у т. ч. для організації пошуку загублених тварин та повернення їх власникам;
контролю за чисельністю безпритульних тварин;
здійснення контролю за дотриманням ветеринарно–санітарних вимог;
забезпечення епізоотичного благополуччя;
вирішення проблемних питань і конфліктних ситуацій, пов’язаних з утриманням домашніх собак та котів в м. Києві.

4.2. Реєстрація проводиться одноразово і вважається дійсною протягом усього життя тварини, крім випадків втрати або пошкодження жетону.

4.3. Обов’язкову реєстрацію здійснює комунальне підприємство «Центр ідентифікації тварин» як уповноважений орган Київської міської державної адміністрації.

4.4. Обов’язковій реєстрації підлягають собаки, що належать на правах власності або інших підставах фізичним або юридичним особам і перебувають на території м. Києва.

Власник собаки повинен зареєструвати тварину протягом 30 діб з моменту її відчуження іншою особою.

Особи, які проживають (зареєстровані) поза межами м. Києва, але перебувають на території м. Києва з собакою більше 30 діб, повинні зареєструвати тварину у встановленому порядку.

4.5. Реєстрація котів проводиться за бажанням власника.

4.6. У випадках втрати реєстраційного посвідчення, номерного індивідуального знаку тварини, зміни її власника або місця його проживання (реєстрації) обов’язково проводиться перереєстрація тварини.

Тварини, власники яких не здійснили перереєстрацію, вважаються зареєстрованими неналежним чином.

4.7. Реєстрація або перереєстрація тварин здійснюється в комунальному підприємстві «Центр ідентифікації тварин», у т. ч. його районних представництвах, службових приміщеннях житлово–експлуатаційних організацій, у т. ч. ЖБК, ОСББ тощо (у відповідності до узгодженого графіка), за місцем проживання (реєстрації) власника.

В окремих випадках реєстрація або перереєстрація тварин може проводитись безпосередньо за місцем проживання (реєстрації) власника.


Чтобы убрать проверку по коду безопасности, пишите мне. Я переведу Вас в проверенную группу.
 
ukraine-fishДата: Вторник, 02.08.2011, 19:41 | Сообщение # 2
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 4066
Репутация: 21
Статус: Оффлайн
4.8. Сплата за реєстрацію та перереєстрацію тварини проводиться безпосередньо під час проведення реєстрації відповідно до встановлених тарифів.

4.9. Для проведення реєстрації або перереєстрації власник тварини повинен обов’язково мати при собі паспорт, відповідний документ, що підтверджує наявність у нього пільг, та інші документи, що підтверджують проведення протиепізоотичних заходів (щеплень), походження, ідентифікації реєстрованої тварини.

Присутність реєстрованої тварини при проведенні реєстрації є обов’язковою.

4.10. Процедура реєстрації передбачає заповнення відповідної форми з відомостями щодо власника тварини (ПІБ, дата народження, адреса, телефон), виду тварини, породи, клички, дати народження або відчуження, проведення протиепізоотичних заходів (щеплень) та інше із подальшим внесенням цієї інформації до загальної електронної бази даних непродуктивних тварин у м. Києві. Ця інформація є конфіденційною та надається лише у випадках, що передбачені чинним законодавством.

4.11. Центр зобов’язаний у 15–денний термін з моменту реєстрації або перереєстрації видати власнику зареєстрованої тварини реєстраційне посвідчення та номерний індивідуальний знак (жетон) тварини, друковане видання «Правила утримання домашніх собак та котів в м. Києві», а також ознайомити власника тварини з ветеринарно–санітарними вимогами щодо її утримання. Факт ознайомлення з документами підтверджується підписом власника тварини.

Власник тварини може отримати вищезазначені документи та інформаційні матеріали у Центрі або його районних представництвах протягом 30 діб з кінцевого терміну дати видачі. Не затребувані у встановлений термін документи передаються у встановленому порядку до житлово–експлуатаційних організацій, у т. ч. ЖБК, ОСББ тощо, для подальшої їх передачі власнику тварини.

4.12. Юридичні або фізичні особи, крім визначених пільгових категорій, які утримують собак, обов’язково сплачують за утримання собак відповідно до встановлених тарифів.

Плата за утримання собак з фізичних осіб нараховується житлово–експлуатаційними організаціями, у т. ч. ЖБК, ОСББ тощо, на території обслуговування яких проживає власник собаки: квартиронаймачам, власникам квартир та приватних малоповерхових та середньоповерхових будинків.

Отримані кошти використовуються згідно з розподілом, що затверджується розпорядженням Київської міської державної адміністрації.

Плата за утримання собак від юридичних осіб нараховується на підставі укладених з Центром угод, вноситься на рахунок Центру і спрямовується на виконання заходів «Київської міської програми вирішення проблем з утриманням домашніх та інших тварин», затвердженої рішенням Київської міської ради від 27.11.03 № 213/1087.

http://cipets.kiev.ua/ua/laws/kmr/laws.php?ID=1980


Чтобы убрать проверку по коду безопасности, пишите мне. Я переведу Вас в проверенную группу.
 
Форум » Форум ОХОТНИКА » охотничьи собаки » Правила утримання домашніх собак та котів в м. Києві (Реєстрація собак та котів)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Рыбалка в Украине. Сайты о рыбалке. ТОП Rambler's Top100