Пятница, 29.03.2024, 08:54
 
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Турист · RSS
Меню сайта
Наш опрос
Что на сайте для Вас важнее?
Всего ответов: 795
 
Главная » 2014 » Апрель » 25 » Боротьба з корупцією
Боротьба з корупцією
17:06

Боротьба з корупцією

 

24 квітня цього року силами Самооборони Черкаської обл.була відпрацьована інформація від не байдужих громадян, стосовно протиправних дій працівників Канівської дільниці Черкасидержрибоохорони.

      На території промислового підприємства в селі Келеберда був зафіксований факт неналежного виконання своїх функціональних обовязків начальником дільниці головним держрибінспектором Байдою В. С.

Даний інспектор проводив траління браконьєрських сіток в межах свого участка. За законом він повинен був скласти акт на виявлення та вилучення безхазяйного майна. Цей акт був складений неналежним чином, що давало можливість зловживати своїм службовим становищем, а саме - приховати кількість знайдених знарядь лову та риби, що в них знаходиться. І це тільки перше порушення.

Також на даній території були виявлені заборонені знаряддя лову, заховані  в напівзруйнованих приміщеннях колишньої рибдільниці (наприклад, в одній з кімнат сітки знаходилися в старому дивані). При їх ретельному огляді встановлено, що вони тільки з води, мають на собі сліди слизі, луску та свіжу ікру риби.  А в деяких сітках знаходилась ще і свіжовиловлена риба. Всього таких сіток було більше трьох десятків. А риби майже пів тонни.

     На запитання  звідки все це, інспектор Байда давав лише одну відповідь:

- « Не знаю». Але ж це його місце базування під час нерестової кампанії!

Окрім того, за замкненими дверима підсобних приміщень, що межують з кімнатою відпочинку даного інспектора, були знайдені з десяток сіток з невипутоною ще живою рибою.

    На місце події прибула слідчо-оперативна група Канівського райвідділу міліції та співробітники Дніпровської екологічної прокуратури Черкаської області.

   По даному факту прокурором Чустраком Д. В. відкрито кримінальне провадження..

(Ходченко Татьяна)
Просмотров: 2834 | Добавил: ukraine-fish | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Календарь новостей
«  Апрель 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Форма входа
Логин:
Пароль:
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0