Пятница, 29.03.2024, 09:02
 
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Турист · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Форум ОХОТНИКА » охотничья курилка » Лозінський - 2 з'явився в лісах під Коростенем
Лозінський - 2 з'явився в лісах під Коростенем
ukraine-fishДата: Понедельник, 30.07.2012, 20:53 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 4066
Репутация: 21
Статус: Оффлайн
Лозінський - 2 з'явився в лісах під Коростенем

Живою мішенню для можновладців став житель Коростенського району Житомирської області, який опинився на їх шляху у глухому лісі. З чотирьох куль, випущених впритул, дві влучили в ціль...

Леонід Оксенюк, мешканець селища Ушомир, часто провідує свою маму, яка живе поруч, в селі Пугачівка. От і того дня, 20 травня 2012 року, навідався до рідненької, щоб допомогти їй по господарству. Покінчивши із справами, подався до лісу по гриби. Нічого, крім сироїжок, не знайшов, аж раптом натрапив на нетверезих озброєних людей, які чомусь вважали, що Леонід у лісі зайвий. Четверо «мисливців» почали по — звірячому бити беззахисного чоловіка. Леонід спробував втекти, але переслідувачі відкрили по ньому вогонь з пістолета. Пролунали чотири постріли, два з яких виявилися влучними. Поранений впав, а зграя нападників накинулась на нього і продовжувала бити. Жертва втратила свідомість, але це не зупинило катів — непритомного, стікаючого кров'ю Леоніда притягнули до якоїсь автівки, де продовжували катувати. Пізніше, коли Леонід прийшов до тями, в нього забрали мобільний телефон і примусили підписати «зобов'язання» про те, що заплатить катам 5 тисяч гривень. Лише після цього відпустили, погрожуючи вбити, якщо звернеться до міліції.

Поранений не зміг би без сторонньої допомоги добратися до маминої хати, якби біля місточка через річку Уж не трапився знайомий Сашко, який йому допоміг. Можна лише здогадуватись, що пережила 82-річна матуся Леоніда, побачивши на порозі закривавленого пораненого сина.

Кулю, яка застрягла в стегні, виймали самотужки з допомогою пінцета. Інша куля, пробивши ногу, пройшла навиліт. Лікувати хворого в домашніх умовах допомагали друзі. Тиждень Леонід не піднімався з ліжка. Сильний біль відчувався у голові та грудній клітині — били ж ногами. Минуло вже два місяці, але він і досі кульгає.

Чому відразу не звернувся до правоохоронних органів? Тому що боявся — його ж попередили, що у разі витоку інформації вб'ють. Та й не довіряє він місцевим правоохоронцям.

Хто ж ті «люди», які вполювали грибника? Виявляється, ватажки зграї — колишній прокурор Коростеня Василь Курилюк та його кум Дмитро Кутишенко. Свого часу швидко розбагатівший прокурор за допомогою сумнівних маніпуляцій відписав у користування фірмою «Спеціалізоване мисливське господарство Сушки» великий шмат лісових угідь. Щоб самому не «світитись», фірмочку зареєстрували на прокурорську дружину Людмилу Іванівну та кума Дмитра. Дерибан своїм рішенням освятила Житомирська обласна рада під головуванням Віталія Француза — в той час піна, яка на хвилі помаранчевої революції осіла в керівних кабінетах, хвацько роздавала направо й наліво своїм «любим друзям» народні гектари.

З того часу мешканцям Коростенського району вкрай небезпечно з'являтися в навколишніх лісах — там сновигають озброєні моторизовані загони п'яних «мисливців», а стрілянину чути будь — якої пору року.

Можна вважати, що випадок полювання на Леоніда Оксенюка не є випадковістю. Статистика гучних кримінальних справ останніх років свідчить про те, що коли деякі можновладці шляхом маніпуляцій задарма стають власниками лісових угідь або водоймищ, з психікою цих людей відбуваються дивні метаморфози — ось тоді й трапляються резонансні випадки агресивної поведінки.

Мабуть, лікувати їх треба, примусово лікувати. Або саджати за грати, поки вони нас всіх не перестріляли.

Хто стане наступною живою мішенню?

Леонід Оксенюк пройшов огляд в бюро судово — медичних експертиз і 20 липня 2012 року звернувся до прокуратури Житомирської області з заявою про злочин.

http://ukraine-fish.net/news....-29-229


Чтобы убрать проверку по коду безопасности, пишите мне. Я переведу Вас в проверенную группу.
 
Форум » Форум ОХОТНИКА » охотничья курилка » Лозінський - 2 з'явився в лісах під Коростенем
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Рыбалка в Украине. Сайты о рыбалке. ТОП Rambler's Top100