Пятница, 29.03.2024, 08:19
 
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Турист · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Форум ОХОТНИКА » охотничьи собаки » Правила утримання домашніх собак та котів в м. Києві (Умови угод, предметом яких є собаки та коти)
Правила утримання домашніх собак та котів в м. Києві
ukraine-fishДата: Вторник, 02.08.2011, 19:45 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 4066
Репутация: 21
Статус: Оффлайн
8. Умови угод, предметом яких є собаки та коти

8.1. Право власності на тварин охороняється згідно з чинним законодавством. Документом, що підтверджує право власності на тварину, є договір купівлі–продажу, оренди, дарування тощо, оформлений належним чином, та\або реєстраційне посвідчення.

Відмова власника собаки чи кота від прав на власність не звільнює його від прав та обов’язків по утриманню та відповідальності за цю тварину до передачі її іншій особі.

8.2. Дозволяється відчуження тварин особам, які досягли 18 років, або особам, які досягли 16 років, за письмовою згодою батьків цієї особи або осіб, що їх заміняють.

8.3. Дозволяється відчуження собак віком не менше 2–х місяців, котів – 3–х місяців.

8.4. Відчуження тварин у якості подарунків або призів дозволяється лише за попереднім погодженням з майбутнім власником цієї тварини.

8.5. Відчужувач повинен надати набувачу достовірну інформацію про походження, стан здоров’я та проведення профілактичних заходів, а також особливості умов утримання відчужуваної тварини.

8.6. Відомості про відчуження собаки, що визнана небезпечною, із зазначенням ПІБ, адреси, телефону нового власника та інших відомостей, повинні надаватися її попереднім власником до комунального підприємства «Центр ідентифікації тварин» у 30–денний термін.

8.7. Продаж тварин повинна здійснюватися у місцях, що відповідають ветеринарно–санітарним вимогам.

8.8. Дозволяється продаж собак та котів:

на території власника тварини;
в розплідниках племінних тварин, які зареєстровані належним чином;
в притулках (міні–притулках);
під час проведення спеціалізованих заходів (виставки, аукціони тощо);
на торгових місцях в спеціалізованих закладах торгівлі, які обладнані відповідним чином.

У місцях продажу тварин повинні бути створені умови (фізіологічні та зоопсихологічні), що відповідають виду тварини, її віку; підтримуватися необхідні параметри мікроклімату приміщення: температура повітря, режим вологості та вентиляція; оздоблювані матеріали повинні легко піддаватись дезінфекції; повинно забезпечуватись регулярне прибирання та дезінфекція.

Місця для продажу тварин повинні бути обладнані таким чином, щоб тварину було видно, але при цьому до неї не було б фізичного доступу третіх осіб.

Забороняється продаж тварин у невизначених спеціально для цього місцях та без відповідних ветеринарних документів встановленого зразку.

http://cipets.kiev.ua/ua/laws/kmr/laws.php?ID=1980


Чтобы убрать проверку по коду безопасности, пишите мне. Я переведу Вас в проверенную группу.
 
Форум » Форум ОХОТНИКА » охотничьи собаки » Правила утримання домашніх собак та котів в м. Києві (Умови угод, предметом яких є собаки та коти)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Рыбалка в Украине. Сайты о рыбалке. ТОП Rambler's Top100