Среда, 24.04.2024, 00:40
 
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Турист · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Форум ОХОТНИКА » охотничьи собаки » Правила утримання домашніх собак та котів в м. Києві (Профілактичні та протиепізоотичні заходи)
Правила утримання домашніх собак та котів в м. Києві
ukraine-fishДата: Вторник, 02.08.2011, 19:44 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 4066
Репутация: 21
Статус: Оффлайн
6. Профілактичні та протиепізоотичні заходи

6.1. Собаки та коти, незалежно від породи, починаючи з 3–місячного віку повинні щорічно в обов’язковому порядку бути щеплені проти сказу у закладах ветеринарної медицини або лікарів ветеринарної медицини, діяльність яких відповідно ліцензована.

6.2. Всі власники собак та котів зобов’язані на вимогу посадових осіб закладів ветеринарної медицини надавати тварин для огляду, діагностичних досліджень, профілактичних щеплень та обробок.

У разі виникнення підозри на наявність у тварини захворювання власник повинен негайно ізолювати таку тварину і звернутися до ветеринарного лікаря.

Тимчасова ізоляція тварин може проводитись у встановленому порядку, якщо тварина є небезпечною для оточуючих.

6.3. У випадку укусу або травмування собакою чи котом людини, власник або постраждала особа повинні негайно інформувати державні заклади охорони здоров’я і ветеринарної медицини.

6.4. Про кожний випадок укусу домашніх собак та котів дикими тваринами, бездоглядними чи безпритульними собаками або котами, а також при підозрі захворювання тварин на сказ власник повинен негайно повідомляти установу державної ветеринарної медицини та ізолювати таких тварин.

6.5. Необхідно надавати для тимчасової ізоляції собак та котів у випадку, якщо на це є відповідне рішення органів санітарно–епідеміологічної служби чи закладу державної ветеринарної медицини, а також надавати для тимчасової ізоляції таких тварин, що завдали тілесних ушкоджень людині або іншій тварині.

http://cipets.kiev.ua/ua/laws/kmr/laws.php?ID=1980


Чтобы убрать проверку по коду безопасности, пишите мне. Я переведу Вас в проверенную группу.
 
Форум » Форум ОХОТНИКА » охотничьи собаки » Правила утримання домашніх собак та котів в м. Києві (Профілактичні та протиепізоотичні заходи)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Рыбалка в Украине. Сайты о рыбалке. ТОП Rambler's Top100